1. Mikä on Venuspray?

Venuspray on suihkepulloon pakattu nestevalmiste, jonka käyttötarkoituksena on poistaa epämiellyttävä haju intiimialueelta. Sen sisältämät happobakteerit puhdistavat haitallisia mikrobeja ja bakteereja intiimialueeltasi. Venusprayssa on muun muassa tanniineja. Tanniinit eli parkkihapot toimivat antioksidantteina, jotka estävät vieraiden mikrobien ja bakteerien lisääntymistä.

2. Miksi on suositeltavaa käyttää Venusprayta? 

Monet bakteerit intiimialueellasi eivät katoa normaalilla pesulla tai huuhtelulla. Liiallinen vieras bakteerikanta aiheuttaa kiusallista pistävää ja kalamaista hajua intiimialueellasi. Käyttämällä Venusprayta tuhoat haitallisia bakteereja, tasapainotat pH -tasoja ja siten poistat hajuhaittoja. Se myös suojaa emättimesi luonnollista bakteerikasvustoa.

3. Miten Venusprayta käytetään?

Suihkuta ainetta ulkosynnyttimien alueelle. Anna aineen vaikuttaa 5 sekuntia kunnes haju on poissa. Huuhtele vielä lopuksi vedellä aineen jäänteet pois. Suosittelemme käyttämään Venusprayta päivittäin suihkun yhteydessä. Myyntipakkaukseen kuuluu Venuspraypullo ja käyttöohje.

4. Onko Venuspray turvallinen käyttää? 

Venuspray on täysin turvallinen kasvisperäinen tuote. Se ei sisällä vaarallisia kemikaaleja tai säilöntäaineita eikä aiheuta sivuoireita.

5. Sopiiko Venuspray käytettäväksi raskauden aikana?

Kyllä. Voit käyttää Venusprayta myös raskaana ollessasi sekä imetysaikana.

6. Voinko käyttää Venusprayta kuukautisten aikana? 

Kyllä. Kuukautisten aikana intiimialueen pH -arvo voi kohota rajusti, mistä voi aiheutua pahanhajuisia vuotoja. Voit käyttää Venusprayta tasapainottaaksesi pH-arvoa.

7. Mistä voin ostaa Venusprayta? 

Tällä hetkellä Venusprayta voi tilata suoraan tuotteen viralliselta nettisivustolta www.venuspray.com.

8. Milloin Venusprayn käyttöä tulee välttää?

Venuprayta ei tule käyttää, kun sinulla on alapään sairauksia tai intiimialueellasi on haavoja, ihottumaa tai kipuja. Käänny aina lääkärisi puoleen, jos haavat ja ihottumat ovat vakavia. Venusprayta ei suositella alle 16-vuotiaille.

Etkö löytänyt vastausta?